Få vores nyheder på mail

Sol, vind og vand – et let match for Samsungs holdbare tablet

Pressemeddelelse   •   Nov 20, 2014 12:11 CET

Nu lanceres den IP67-klassificerede Galaxy Tab Active med antirefleksbehandlet skærm

København d. 20. november 2014 – Har du nogensinde drømt om at kunne have din tablet med på ture ud i naturen? Nu er det muligt.

For første gang nogensinde lancerer Samsung en holdbar og let tablet, der præsterer lige så godt ved navigering på en båd eller på bjergvandring som ved isfiskeri. Den kan også holde til at familiens yngste går på opdagelse i den digitale verden, og den risiko det indebærer for at tabletten tabes.

Modstår både vand og støv

Galaxy Tab Active har en skærm på 8 tommer og er IP67-klassificeret. Det betyder, at den er helt støvtæt, vandtæt ned til en meters dybde i 30 minutter og kan holde til barske klimaer med temperaturer fra -20 °C til 60°C. Med Tab Active følger også et etui, som beskytter tablettens yderside.

Tab Active har en batterilevetid på 8-10 timer. Med indbygget GPS finder du nemt vej over bjerget, og du kan endda også gemme screen shots og bruge pennen til at tegne alternative ruter på kortet. Takket være den lysstærke og antirefleksbehandlede skærm kan Tab Active klare de fleste situationer udendørs.

Galaxy Tab Active lanceres i farven Titanium Green, med 4G, 16GB + MicroSD (op til 64GB) til en vejledende udsalgspris på 4 400 kr. Wifi-versionen har en vejledende udsalgspris på 3 500 kr.

Hurtige fakta om Galaxy Tab Active

- Vandtæt ned til en meter i 30 minutter og helt støvtæt, jævnfør IP67- klassificeringen.

- Tåler barske vejrforhold.

- Altid nem at have med takket være det slanke design.

- C-Pen gør det nemt at tage noter på skærmen, selv med handsker på.

- Direkte overførsel af data med NFC forenkler og effektiviserer mange arbejdsopgaver.

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.