Gå til indhold

Pressemeddelelse -

SamsungKNOX sikrer virksomhedens og medarbejdernes data

Ny, sikker helhedsløsning sikrer, at arbejde og fritid holdes adskilt

Barcelona d. 25. februar, 2013 – På Mobile World Congress præsenterer Samsung i dag SamsungKNOX – en Android-baseret helhedsløsning skabt til Bring Your Own Device (BYOD)-strategier. 

Sikkerhed og integritet er en udfordring for virksomheder, som vil – eller er nødt til – at tilgodese medarbejdernes stigende krav til IT-afdelingen om at kunne bruge deres egne smartphones og tablets i arbejdsøjemed. SamsungKNOX sikrer systemet fra hardware til applikationslager, idet den via en krypteret container adskiller arbejdsrelateret data og privat brug af mobile enheder, og samtidig tilgodeser virksomhedens eksisterende sikkerhedskrav i forhold til forretningsdata uden at krænke medarbejdernes privatliv.

Adskillelsen understøttes af Security Enhanced (SE) Android og filsystems-kryptering, og beskytter virksomhedsdata og applikationer fra data-lækage. Løsningen er kompatibel med den eksisterende infrastruktur, eksempelvis MDN, VPN og Active Directory, og er en sikker og enkel løsning for virksomheder, der ønsker at implementere og administrere BYOD-strategier.

Man tilgår SamsungKNOX via et ikon på den mobile enheds startskærm. Herfra præsenteres brugeren for en række applikationer, såsom e-mail, browser, adressebog, kalender, fildeling, CRM og businessprocess-programmer - alt sammen i et sikkert miljø. SamsungKNOX muliggør, at eksisterende Android system-funktioner automatisk integreres, og at man opnår en valideret og robust sikkerhed, uden at det kræver ændring af kildekoden.
Applikationsudviklere slipper for at bruge individuelle funktioner såsom FIPS-kompatibel VPN, on-device kryptering, Enterprise Single Sign On (SSO), Active Directory support og Smart Card-baseret multi-factor- authentication.

SamsungKNOX bliver kommercielt tilgængelig for udvalgte Samsung Galaxy-enheder fra andet kvartal af 2013.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-tv, smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 227.000 medarbejdere fordelt på 75 lande og har en årlig omsætning på mere end 143 mia. dollars. Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92