Gå til indhold
Gear S3
Gear S3

Pressemeddelelse -

Samsung præsenterer det ny smartwatch Gear S3 – for en smartere og mere stilfuld hverdag

Samsung Gear S3 leverer et sofistikeret, tidløst design med forbedrede funktioner

Berlin, Tyskland – 31. august, 2016 – Samsung præsenterer i dag Gear S3, et nyt innovativt smartwatch, og styrker dermed sin position som den førende aktør inden for wearable-kategorien. Gear S3 er inspirereret af håndværket fra tidligere generationers urmagere. Ved at kombinere dette med det seneste inden for mobilteknologi, hvilket inkluderer IP68 for vand- og fugtafvisning og den længe ventede indbyggede GPS, bliver dette et ur, man bare må eje. Gear S3 har en batterilevetid på 4 dage, afhængig af anvendelsen, hvilket betyder at uret ikke er afhængig af en tilhørende telefon i samme udstrækning som sine forgængere.

Samsung Gear S3 kommer i to forskelle udgaver, modellerne Frontier og Classic. Gear S3 Frontier har et mere sporty og kraftfuldt look, som blander design med funktion. Det er udviklet til at kunne fungere i alle tænkelige situationer og miljøer, uanset om det er til job eller fritid. Gear S3 Classic henter sin inspiration fra det minimalistiske og elegante look fra de mest ikoniske ure gennem tiderne. Classic er udviklet med stort fokus på detaljer, hvor størrelsen og formen er nøje udvalgt for at skabe samme fornemmelse som hos klassiske luksusure. Det er kompatibelt med de fleste urremme, man kan finde hos urmageren, så brugeren kan tilpasse det fuldstændig til sin egen smag og stil.

”Med Gear S3 har vi valgt at udvikle vores wearable-koncept ved at tilbyde innovativ teknologi og design, der tilgodeser vores kunders unikke livsstil, hvilket var noget folk virkelig satte pris på med Gear S2. Men Gear S3 er ikke bare udviklet til at være et endnu bedre smartwatch, men også til at være et godt armbåndsur med smarte egenskaber, sofistikeret fornemmelse og et elegant design”, siger Ardelan Sohrevardi, Nordisk Produktchef for Tablets og Wearables hos Samsung.

Et smartere ur som kan klare sig på egen hånd

Gear S3 klarer sig godt på egen hånd takket være den indbyggede GPS, hvilket betyder, at du ikke behøver tage telefonen frem for at få rutevejledninger – praktisk når du eksempelvis cykler eller kører bil. Med de indbyggede højttalere kan du svare på opkald direkte på uret, når du har hænderne fulde og takket være den interne hukommelse på 4 GB, kan du lagre musik direkte i uret. Sammen med Bluetooth® Low Energy og en batterilevetid på 4 dage, afhængig af anvendelsen, er Gear S3 ikke lige så afhængig af en medfølgende telefon som sine forgængere.

Udover sit skærpede design, som Samsung har udviklet i samarbejde med den Schweiz-baserede urdesigner Yvan Arpa, er Gear S3 IP68-certifieret, hvilket betyder, at den er fugt- og vandafvisende og således et optimalt ur til alle typer af vejr. For første gang i Gear-serien er Gear S3 blevet udrustet med det specialudviklede Corning® Gorilla® Glass SR+, hvilket gør det mere modstandsdygtigt og minimerer risikoen for reparationer.

Skærmen skiller sig ud fra andre smartwatches med sit Always On Display (AOD) og kan gengive 16 millioner farver takket være Super AMOLED-teknologi. AOD gør at klokken altid vises i farver i stedet for at blive helt mørk i hviletilstand, hvilket yderligere forøger fornemmelsen af et analogt luksusur. Gear S3 bygger videre på den unikke cirkulære brugergrænseflade, som styres enkelt via en touchskærm og den forbedrede roterende ring om urskiven. Nu kan du nemt svare, lægge på eller slukke en alarm helt uden at skulle trykke på skærmen.

Samsung Gear S3 Frontier og Gear S3 Classic sættes til salg fra den 2. december til en vejledende udsalgspris på 2.999 kr.

Fakta: Samsung Gear S3 er udrustet med 1.0 GHz Dual Core-processor, en cirkulær Super AMOLED-skærm på 1,3 tommer (360 x 360) 278ppi. Full Color Always On Display, Corning® Gorilla® Glass SR+. Operativsystem Tizen Wearable Platform 2.3.2, 22 mm rem. 4GB intern hukommelse og 768MB RAM-hukommelse. Bluetooth® 4.2, Wi-Fi b/g/n, Gear S3 måler 46 x 49 x 12.9, Gear S3 Frontier vejer 62 g, Gear S3 Classic vejer 57 g. NFC, MST, GPS/Glonass. Batteri 380mAh, trådløs opladning (WPC Inductive), Batterilevetid: 4 dage. Sensorer: Accelerometer, Gyro, HRM, Ambient light. IP68-klassificering, Kompatibilitet: Android 4.4 eller senere og minimum 1.5GB RAM.

For mere produktinformation besøg venligst http://www.samsungmobilepress.com

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, digitale enheder, printere, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92