Få vores nyheder på mail

Samsung lancerer trådløs surround sound

Pressemeddelelse   •   Jan 22, 2014 16:50 CET

Enkelt design og høj funktionalitet er omdrejningspunktet i Samsungs nye højttalersystem WAM, Wireless Audio Multiroom. Med WAM er det slut med besværlige ledninger og klodsede højttalere, når der skal laves ordentlig lyd i hjemmet. Det trådløse musiksystem gør det nemlig muligt både at afspille forskellig musik i alle hjemmets rum, men også at lade alle højttalere fungere sammen, for at skabe den mest optimale lydoplevelse. Samtidig er højttalerne diskrete og stilrene, og passer nemt til indretningen i ethvert rum. Højttalerne styres individuelt eller sammenhængende ved hjælp af en app på din smartphone og tilsluttes via NFC eller Bluetooth. Højttalerne er designet så de både kan placeres på vandrette overflader eller hænges på væggen alt afhængig af behov, og findes i sort og hvid.

Ved hjælp af WiFi kan højttalerne desuden tilsluttes Samsungs 2014 Smart TV. På den måde er det nu muligt at skabe den perfekte surround sound-oplevelse på en stilfuld måde, uden at der skal trækkes ledninger til alle hjørner af stuen.

Og har du allerede et lydsystem som du vil have gjort trådløst, f.eks. en cd-afspiller, er dette også muligt, ved at tilslutte Samsungs Link Mate. Link Mate opkobler lydsystemet og højttalerne, så du kan afspille musikken fra én lydkilde i alle hjemmets rum.

Info: WAM findes i to versioner, M5 og M7, og forventes i butikkerne til marts.


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 270.000 medarbejdere fordelt på 79 lande og har en årlig omsætning på mere end 187,8 mia. dollars. Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.