Gå til indhold
Samsung lancerer den nye Galaxy K zoom, en smartphone med et kamera udover det sædvanlige

Pressemeddelelse -

Samsung lancerer den nye Galaxy K zoom, en smartphone med et kamera udover det sædvanlige

Smartphone og kamera i høj kvalitet i en og samme telefon. Perfekt til at fange det gode selfie

København d. 29. april 2014 - Samsung lancerer i dag sin nyeste smartphone med et unikt kamera, Samsung Galaxy K zoom. En stilfuld og funktionel telefon med indbygget kamera, som kan tage billeder i høj kvalitet.

”Med Galaxy K zoom viser vi endnu engang vores engagement i at skabe produkter, som passer til alle type brugere” fortæller Morten Witt, Key Account Manager for Telecom, Samsung Danmark. ”Den nye telefon er målrettet de foto-interesserede forbrugere, der prioriterer en høj fotokvalitet og gerne vil kombinere dette med en smartphones mulighed for at dele på sociale medier.”

Med Galaxy K zoom behøver du aldrig mere gå glip af det perfekte billede. Det teknisk avancerede kamera er designet til at fungere som et professionelt kamera. Telefonen er ergonomisk designet og passer perfekt i hånden. Kameraet har en linse med 10 gange optisk zoom. Telefonen har dog stadig et meget slankt design. For at få så klare og detaljerede billeder som muligt, har kameraet en 20,7 megapixel BSI CMOS-sensor, som fint kan tage billeder i mørke situationer og OIS-funktion (optisk billed-stabilisering), som hjælper med at stabilisere og kompensere for håndbevægelser, så billederne bliver skarpe. Kameraet optager video i Full HD, som giver høj skarphed, selv i mørke situationer og når du zoomer. Den har også en Xenon-blitz.

Galaxy K zooms kamera har flere funktioner, som hjælper dig med at tage de bedste billeder: AF/AE-separation (separat autofokus og lysmætning) som skaber den perfekte balance mellem lys og skarphed, den næste generation af ’Pro Suggest’, som indeholder 5 forskellige filtre, ’Selfie Alarm’, som hjælper dig med at tage timede "selfies" og ’Object Tracking’, som sørger for at billede bliver skarpt selv om motivet er i bevægelse.  

Galaxy K zoom har, udover kameraet, alt hvad du kan forvente dig af seneste generation af Galaxy-telefoner, såsom ’ultraenergispare-indstillingen’, der på en smart måde kan spare på batteriet, ’S Health’ der hjælper dig med at holde styr på din træning og app’en ’Pro Studio’ til redigering af fotos og videoer.

Fakta: Samsung Galaxy K zoom er udstyret med Hexa core: 1.3GHz Quad-Core + 1.7GHz Dual-core Processor og 4,8 tommer HD Super AMOLED-skærm. Styresystem Android 4.4 (Kitkat). Udstyret med BT 4.0 BLE, WiFi: 802.11 a /b /g/n 2,4 +5GHz, HT40, USB 2.0, NFC, RAM på 2 GB og 8 GB intern hukommelse + understøttelse af microSD op til 32GB. Batteri 2,430mAh. *Brugshukommelsen kan være mindre end den samlede hukommelse pga. systemfiler.

Galaxy K zoom kommer i butikkerne fra midten af juni til en vejledende udsalgs pris på 3.995 kr.


Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92