Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Samsung køber start-up virksomheden SmartThings

Førende platform for intelligente hjem og ’internet of things’ bliver nu en del af Samsung

København, d. 15. august 2014 - I dag meddeler Samsung, at virksomheden har lukket en aftale om opkøb af SmartThings, en førende, åben platform til det intelligente hjem og ’internet of things’. SmartThings understøtter et åbent og voksende økosystem af udviklere, der producerer nye typer af opkoblede enheder og unikke cloud-løsninger, som ændrer den måde, vi inddrager teknologi i vores hverdag på. Samsungs ressourcer og støtte muliggør, at SmartThings kan vokse og åbne platformen op for endnu flere samarbejdspartnere og nye opkoblede enheder.

”Samsung har i lang tid investeret i flere nye produkter og enheder, der kan tale med hinanden over internettet. Købet af SmartThings er en spændende udvikling i vores rejse for at hjælpe folk til et enklere liv med mindre stress og en mere intelligent udnyttelse af ressourcer. Hos Samsung har vi vidtrækkende og store planer om at udvikle oplevelser i hjemmet, især på områder, der har et stort vækstpotentiale, såsom energianvendelse og sikkerhedsløsninger,” siger Marko Nurmela, Vice President Marketing and Communication, Samsung Nordic.

Det samlede pressemateriale findes på engelsk her.


Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92