Gå til indhold
Samsung går nye veje med NFC-teknologi

Pressemeddelelse -

Samsung går nye veje med NFC-teknologi

Først var der WiFi og Bluetooth. Så kom QR-koder. Det seneste skud på stammen er udviklingen af løsninger til NFC-teknologi, der er en hurtig og sikker måde at dele indhold og information via blandt andet smartphones. Dog er det endnu de færreste der ved hvad det kan bruges til.

NFC-teknologien har været integreret i de fleste smartphones et stykke tid, men først nu begynder udviklere og forbrugere at få øjnene op for hvad teknologien kan bruges til. Samsung har som de første i Danmark gjort brug af teknologien i en større kampagne, hvor indhold kan streames via NFC på udvalgte busstoppesteder rundt omkring i landet.

Din smartphone samler alt i en

NFC-teknologien bruges allerede som betalingsmetode rundt omkring i verden, og herhjemme er supermarkederne så småt begyndt at udskifte dankortterminalerne til nye terminaler, der kan bruge NFC. Fra 2014 vil de fleste dankortterminaler således være udstyret med en NFC-læser, så man kan bruge sin telefon til at betale med, når man handler.

”Det der gør NFC attraktiv for forbrugerne, er at teknologien er meget simpel at bruge, samtidig med at den er sikker. Det betyder, at man i fremtiden eksempelvis vil kunne bruge sin smartphone til at betale med i supermarkedet, til at starte bilen eller f.eks. som nøgle til hoveddøren,” udtaler Claus Holm, landechef for Samsung Danmark.

Indhold hvor som helst og når som helst

Det er ikke kun i hjemmet og i supermarkederne at NFC gør sit indtog. Også reklamer vil i fremtiden blive mere interaktive takket være NFC.

”Vores nye outdoor-kampagne er en helt ny måde at koble den fysiske markedsføring med den digitale. Vi er glade for kampagnen fordi det giver os mulighed for – takket være NFC – at give de forbipasserende noget ekstra indhold, frem for blot en statisk reklameplakat,” siger Claus Holm.

FAKTA

Kampagneplakaterne med indbygget NFC er placeret ved udvalgte busstoppesteder rundt omkring i landet. Desuden er der placeret et større banner ved Rådhuspladsen. Kampagnen vil løbe den næste halvanden uge, og indtil videre har lidt over 5000 personer hentet indhold via plakaterne via NFC.

Du kan se mere om den nye outdoorkampagne her: http://www.youtube.com/watch?v=cLdQvLfvS3I


Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 270.000 medarbejdere fordelt på 79 lande og har en årlig omsætning på mere end 187,8 mia. dollars. Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92