Gå til indhold
Rose Pink – den nye farve for Samsung Galaxy S8 og S8+

Pressemeddelelse -

Rose Pink – den nye farve for Samsung Galaxy S8 og S8+

København den 23. oktober, 2017 – Samsung lancerer nu den femte farve og udvider sit sortiment af flagskibsmodellerne Galaxy S8 og Galaxy S8+. Fra og med i dag den 23. oktober 2017 er den nye farve Rose Pink tilgængelig i butikkerne i Danmark.

–Vi er glade for at introducere Rose Pink til Galaxy S8-familien, og vi håber, at denne farve bliver lige så populær, som efterspørgslen har været, fortæller Jimmy Voss, Head of IM hos Samsung Danmark.

Rose Pink-paletten er ligesom tidligere farver i Galaxy-serien inspireret af naturen og designet til at skabe harmoni og blødhed til overfladerne af glas og metal. Samsung Galaxy S8 og S8+ har udover unikke farver og design også den nyeste teknologi. Takket være Infinity-skærmen, et økosystem af tjenester og en smartere brugerflade, er disse mobiltelefoner designet til at forbedre brugeroplevelsen.

Begge modeller har et avanceret kamera med et præcist autofokus, der giver skarpe og mere farverige billeder. Kombineret med øget lysfølsomhed i objektivet er fotografering også mulig i mørkere omgivelser. Derudover er modellerne også udstyret med de populære Galaxy-funktioner som vand- og støvresistens (IP68), MicroSD-understøttelse op til 256 GB, Always-on display samt hurtig og trådløs opladning.

Den seneste tilføjelse af tjenester i Samsungs økosystem er Samsung Pay, som har været tilgængelig i Sverige siden april i år, og er et af markedets mest anerkendte mobile betalingstjenester. Telefonerne har også en række sikkerhedsfunktioner til øget brugervenlighed med Samsung Knox, fingeraftrykscensor, irisscanner og ansigtsgenkendelse.

Udover den nye farve fås telefonerne også i farverne Coral Blue, Midnight Black, Orchid Gray og Arctic Silver.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92