Få vores nyheder på mail

Opvaskemaskine med Storm Wash giver madrester kamp til stregen

Pressemeddelelse   •   Mar 07, 2013 09:00 CET

Samsungs nye serie af opvaskemaskiner i hvid eller rustfrit stål giver kraftfuld rengøring med højtrykszone, har plads til op til 14 kuverter og fleksible kurve.

København, d. 7. marts 2013 – Nu lancerer Samsung en ny serie af opvaskemaskiner i hvid eller rustfrit stål. Lanceringen betyder, at Samsung for første gang kan tilbyde et komplet hvidevare line-up til køkkenet med køleskabe og frysere, ovne og kogeplader, mikrobølgeovne, emhætter og opvaskemaskiner.

Med Samsungs nye opvaskemaskine vasker du ikke bare rent, men også smart. Maskinen er udstyret med to højtrykszoner, som gør, at den spuler vand med et meget højt tryk. Højtrykszonerne er baseret på Samsungs unikke Storm Wash teknologi, der spuler vand med et tryk på 150 millibar, og giver de mest indgroede madrester kamp til stregen.

Den indvendige del af opvaskemaskinen er fleksibel. Det betyder, at du nemt kan justere den øverste kurv og få plads til store gryder eller skåle nederst – uanset form og størrelse. Og vil du bare vaske en halv maskine, kan du vælge mellem kun at vaske den øverste eller nederste del af maskinen. Samsung har også udviklet en smart bestikbakke, der gør det nemt og hygiejnisk at fjerne det rene bestik.


Se mere om Samsungs nye opvaskemaskine her.

FAKTA: Den nye serie af opvaskemaskiner omfatter seks nye modeller, som lanceres i farverne hvid og rustfrit stål. Plads til 13 eller 14 kuverter, energiklasse A++ til A+++ og et lydniveau på mellem 43-45 decibel. Bruger ti liter vand i et standardprogram, hvilket er fire liter mindre end konventionelle maskiner. Opvaskemaskinen findes i butikkerne nu til en vejledende udsalgspris på 5.000-9.500 kroner.


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-tv, smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 227.000 medarbejdere fordelt på 75 lande og har en årlig omsætning på mere end 143 mia. dollars. Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.

Vedhæftede filer

PDF-dokument