Gå til indhold
Nu kan du se Samsungs kommende Galaxy

Pressemeddelelse -

Nu kan du se Samsungs kommende Galaxy

Fra en femårigs perspektiv.

Nu begynder nedtællingen til Mobile World Congress (MWC) i Barcelona, og dermed også til en af Samsungs største lanceringer i år, nemlig det kommende Galaxy-produkt. I den forbindelse prøver Samsung noget nyt ved allerede at have givet nogen få mulighed for at se det hemmelige produkt. I løbet af seks dage vil seks forskellige individer derfor fremvise deres fortolkning af Samsungs nye Galaxy gennem en række film. Den første til at fremvise sin fortolkning er femårige Tyson.

I Seven Days of Unboxing bliver en af årets største produktnyheder fra Samsung fortolket af et barn, en lama, en konditor, en metalkunstner, en isskulptør og en airbrush designer. Til sidst bliver den ægte vare naturligvis afsløret ved Samsung Galaxy Unpacked på MWC. I hver film bliver den nye Galaxy vist frem for personen, eller i et enkelt tilfælde dyret, hvorefter deres indtryk og fortolkning bliver delt med seerne. Filmene vil kunne ses på www.sevendaysofunboxing.com og via Samsungs sociale medier.

”Der er altid mange rygter op til vores store lanceringer, og de seks film giver alle et lille hint før den egentlige afsløring. Alle de involverede i filmene tager udgangspunkt i deres egne perspektiver, og det bliver meget sjovt at vise, hvad de enkelte har valgt at fokusere på,” fortæller Adam Fors, marketingchef for Samsung Nordic.

”Unboxing” er internetfænomen, der opstod i 2000'erne, og i løbet af årene har det vokset sig til en populær kategori af filmklip. Oftest handler det om personer, der filmer forløbet, når de åbner kasser med produkter for første gang. Samtidig fortæller de om deres reaktion til kameraet.

Samsung Galaxy Unpacked på MWC i Barcelona foregår søndag den 21. februar, hvor den nye Galaxy bliver offentliggjort.

Related links

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, professionelle monitorer, SSD, hukommelseskort, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med voresinitiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 319.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på news.samsung.com/global

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92