Få vores nyheder på mail

Medrivende lydoplevelse med buet Soundbar fra Samsung

Pressemeddelelse   •   Sep 02, 2014 14:00 CEST

Designet til at passe sammen med Samsung Curved TV

København, 2. september 2014 – Det er ingen hemmelighed, at Samsung satser på en fremtid med buede former. Nu tager man skridtet videre og lancerer en buet trådløs Soundbar, der matcher udvalgte modeller i Samsungs serie af buede TV på 55 og 65 tommer.

Denne Soundbar kan med fordel placeres på en TV-bænk og bruges som TV-stativ. Den kan også nemt monteres på væggen sammen med Samsungs buede TV-modeller ved at fastgøre den i bunden af det vægmonterede TV, så den svæver i luften.

Lyd i tre retninger
Samsungs egen teknologi giver detaljeret lyd med minimal forvrængning. Med understøttelse af 8.1-kanallyd, er denne Soundbar udstyret med to højttalere på siderne, som spreder lyden i tre forskellige retninger, hvilket skaber en mere medrivende og omsluttende Surround Sound.

Den nye model har et iøjnefaldende design i børstet aluminium i sort og sølv. Den er 42 mm høj og har den samme bredde som Samsungs Curved UHD TV - alt sammen for at skabe en så kraftfuld lydoplevelse som muligt. Alle lydfunktionerne kan styres ved hjælp af TV'ets fjernbetjening.

HW-H7500 (sort) og HW-H7501 (sølv) lanceres i oktober med en vejledende udsalgspris på 5.500 kr.


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.