Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Information om Note7 og fly

Da alle Note7-enheder er blevet trukket tilbage, har det i visse tilfælde medført restriktioner mod at medbringe Note7 ombord på fly.

Selvom Note7 ikke har været i handlen i de nordiske lande, er der stadig mulighed for at der findes enheder rundt omkring i regionen. Vi erkender, at forbuddet mod at medbringe Note7 ombord på fly kan indebære udfordringer, men forbrugernes sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi er løbende i dialog med lufthavne og flyselskaber i Norden og tilbyder vores support.Vi har desuden informeret lufthavnene om, hvordan man skelner Note7 fra andre Samsung-produkter, da det kun er Note7 som er berørt, og at alle andre Samsung-produkter er sikre at bruge og flyve med.

Hvis du har en Note7 eller hvis du har spørgsmål vedrørende situationen, bedes du kontakte vores kundeservice på 70 70 19 70 (Åbent mandag-fredag 08:00-19:00, lørdag 10:00–15:00).

Således skelner du Note7 fra andre Samsung-produkter

  • Hvis produktet ikke har en tilhørende pen, så det er ikke en Note-enhed.
  • Kun Note7 har en pen med en fjeder-funktion (toppen af pennen springer ud, hvis du trykker på den, når den er indtrykket).
  • Kun Note7 har en buet for- og bagside (tidligere Note-produkter har kun én buet side).
  • Opladningsporten på Note7 er lang og oval (USB Type C) i stedet for den sædvanlige opladningsport på andre Samsung modeller, der er sekskantet.

Emner


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, digitale enheder, printere, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92