Gå til indhold
Galaxy Note Edge - næste generations smarte skærmteknologi

Pressemeddelelse -

Galaxy Note Edge - næste generations smarte skærmteknologi

Samsungs nyeste innovation Galaxy Note Edge kommer til Danmark

København, 17. oktober 2014 - På IFA i Berlin offentliggjorde Samsung Galaxy Note Edge, en Note med et helt nyt design med en unik designet skærm, som bøjer sig over telefonens side. I december kommer telefonen til Danmark.

”Galaxy Note Edge viser tydeligt Samsungs innovationsevne, og hvordan vi er på forkant med skærmteknologi. Det er meget positivt, at vi nu får Note Edge til det danske marked,” siger Claus Holm, landedirektør for Samsung Danmark. 

På forkant med buet skærmteknologi
Samsung vil gerne give den bedst mulige brugeroplevelse, hvilket har resulteret i Galaxy Note Edge. Den velkendte oplevelse fra Note-serien bliver taget til et nyt niveau, hvor du kan få adgang til dine oplysninger på en helt ny måde. Den buede skærm på Note Edge giver hurtig adgang til ofte brugte apps, noter og funktioner, selv når telefonen er låst. Den buede del af skærmen kan vise beskeder, mens selve skærmen bruges til noget helt andet, så du aldrig behøver at blive forstyrret af indgående beskeder, når du er midt i en film.

Daglige opgaver er let med S Pen
Ligesom alle andre Note-produkter, kommer Edge med en S Pen. Den er designet til at gøre de daglige opgaver nemmere, og med den nye Note-serie er pennen endnu bedre, så du får en fornemmelse af at skrive med en traditionel blyant på papir.

Innovativt design der udstråler kvalitet
Ligesom Galaxy Note 4, introduceres et nyt stilfuldt design for Note Edge. De buede hjørner og en metalramme, der integrerer den unikke skærm, gør telefonen både funktionel og smuk. Udover forbedret og raffineret teknologi er Galaxy Note Edge udstyret med nye smarte funktioner såsom hurtig opladning, Ultra Save Power Mode, fingeraftrykslæser og verdens første UV-sensor i en mobilenhed.

Samsung Galaxy Note Edge kommer i farven "Charcoal Black”, og vil være i udvalgte butikker fra december til en vejledende udsalgspris på 6.995 kroner.


Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92