Få vores nyheder på mail

Familiens nye ’magic box’ hedder Samsung HomeSync

Pressemeddelelse   •   Feb 24, 2013 03:00 CET

HomeSync er Samsungs nye, kombinerede mediecenter med Android Jelly Bean og cloud-tjeneste med plads til 1 TB, der gør det muligt at dele og streame indhold mellem alle familiens Android-enheder.

København d. 24. februar, 2013 –Er kameraets hukommelseskort fyldt op? Er den bærbare computer fyldt med fotos? Eller har du for mange film på din tablet? Nu kan du samle det hele på ét sted og samtidig have adgang til dit indhold, uanset hvilken enhed du bruger. Løsningen hedder Samsung HomeSync og er en hub, hvor hele familien kan gemme og dele sit digitale liv.

På mobilmessen MWC i Barcelona præsenterer Samsung for første gang sin nye store satsning, Samsung HomeSync. HomeSync er en moderne løsning, der er tilpasset og udviklet til alle de opkoblede produkter, som familien bruger i dag – lige fra smartphones og smarte kameraer til tablets og bærbare computere.

Tilslut via NFC

Alle Android-enheder, der understøtter NFC, kan let tilsluttes HomeSync. Du placerer blot enheden tæt ved HomeSync-boksen og derefter kan billeder, musik og andre filer automatisk uploades og downloades via 3G/4G-netværk eller Wi-Fi. På den måde kan du nemt dele dine ferieoplevelser fra hele verden med resten af familien hjemme fra sofaen. HomeSync understøtter op til otte brugere, der hver især kan tilknytte seks enheder. Og med en lagerkapacitet på 1 TB er der plads til billeder fra et helt liv. Desuden har alle brugere mulighed for en privat sektion, der er beskyttet med adgangkode.

Smart underholdning i hjemmet

Med Jelly Bean kan forudinstallerede apps og spil downloades fra Google Play og Samsung Apps. Du kan endda vise indholdet fra en tilsluttet enhed direkte på TV’et. HomeSync understøtter desuden IPTV, hvilket betyder, at HomeSync kan bruges som en set-top boks, der kan optage. Optag dit favoritprogram og stream det til alle familiens mobile enheder. HomeSync kan fjernstyres fra din Android-enhed ved hjælp af AirMouse-funktionen. Den kan også styres via Bluetooth og tastatur.

Du kan tilslutte op til fire IP-kameraer til HomeSync, hvilket giver familien mulighed for at fjernovervåge hjemmet og modtage alarmbeskeder direkte på deres mobile enheder. Samsung HomeSync kommer i de danske butikker fra slutningen af april og har en vejledende udsalgspris på 2.499 kroner.

FAKTA: Samsung HomeSync er udstyret med Gaia processor 1,7 GHz (Dual-Core), hukommelse på 1GB DDR3 + 8GB eMMC + 1TB HDD, Wi-Fi, LAN, Bluetooth v4.0, NFC, USB 3,0, micro-USB, HDMI-udgang, der understøtter HDCP, S / PDIF.


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-tv, smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 227.000 medarbejdere fordelt på 75 lande og har en årlig omsætning på mere end 143 mia. dollars. Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.

Vedhæftede filer

PDF-dokument