Gå til indhold
Samsung og 20th Century Fox lancerer samarbejde om film i HDR-kvalitet

Nyhed -

Samsung og 20th Century Fox lancerer samarbejde om film i HDR-kvalitet

Samsungs første Ultra HD Blu-ray-afspiller, der understøtter HDR, kan allerede købes i butikkerne, og nu har Samsung indledt et samarbejde med 20th Century Fox om udgivelser af film, der kan afspilles i den høje kvalitet.

Den 20. april 2016 – I de seneste år har opløsningsstandarden Ultra HD hovedsageligt omfattet TV. På verdens største elektronikmesse CES i Las Vegas tidligere på året lancerede Samsung en Ultra HD Blu-ray-afspiller. Den nye Blu-ray-afspiller understøtter egenskaberne i Samsungs SUHD-TV og gør det muligt for filmentusiaster og folk, der går meget op i billedkvaliteten, at opleve film i høj opløsning hjemme i stuen.

HDR understøttelseDen nye Blu-ray-afspiller understøtter HDR (High Dynmic Range), en teknik som gengiver flere elementer i selv de helt mørke og helt lyse områder i billedet. Det gør det muligt at se små detaljer på skærmen, som eksempelvis strukturen i skyerne på en himmel, der tidligere blot har været hvide områder. Sammenlignet med en traditionel Blu-ray-afspiller har Ultra HD Blu-ray-afspilleren fire gange så høj opløsning og 64 gange flere farver. Den nye Blu-ray-afspiller forbedrer desuden billedkvaliteten på almindelige Blu-ray- og DVD-film med en indbygget opskaleringsteknik.

20th Century Fox satser på HDR
Og nu har Samsung indledt et samarbejde med 20th Century Fox, for at sikre at der findes Ultra HD Blu-ray-film med HDR-kvalitet. 20th Century Fox vil fremover udgive alle nye film i HDR-formatet, herunder The Martian, Deadpool, The Revenant og Filmen om Radiserne. 20th Century Fox vil endda sikre at film, der allerede er lanceret, vil blive tilgængelige i HDR-formatet. Blandt de første der vil blive tilgængelige er Life of Pi, Hitman: Agent 47, Exodus, Kingsman: The Secret Service og X-Men: Day of Future Past.

Ultra HD Blu-ray-afspilleren UBD-K8500 findes allerede nu i butikkerne til en vejledende udsalgspris på 4.500 kroner.

Billeder af Ultra HD Blu-ray afspilleren kan hentes via MyNewsDesk her: http://www.mynewsdesk.com/dk/samsung/latest_media

Emner

Kategorier

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92