Gå til indhold

Nyhed -

Samsung Galaxy S5 Neo – populært flagskib får nye segl

Samsung opdaterer sit tidligere flagskib med et endnu bedre kamera og hurtigere netværksforbindelse

København, den 24. august, 2015 – Inden længe begynder Samsung at forhandle Galaxy S5 Neo, en opdateret version af den tidligere flagskibsmodel Galaxy S5, der stadig står stærkt, men nu er blevet endnu bedre. Ligesom sin forgænger er Galaxy S5 Neo udstyret med en 5,1 tommer sAMOLED-skærm i full HD med fantastisk farvegengivelse. Det eksisterende 16 megapixel-kamera har fået en opdateret blænder, der gør, at brugeren nu kan tage endnu bedre billeder, selv under dårlige lysforhold. Frontkameraet er ligeledes blevet opdateret med en forbedret blænder og hele 5 megapixel. En ny funktion, der med sikkerhed vil blive værdsat, er den hurtige adgang til kameraet via et dobbelttryk på home-knappen.

- Galaxy S5 Neo er lige så kraftfuld som sin forgænger, men vi har valgt at opdatere det, som mange af vores kunder sætter størst pris på - kameraet. Med det nye kamera kan du forevige dine minder, store som små, selv under dårlige lysforhold, og du kan tage endnu bedre selfies, siger Jimmy Voss, Sales Manager IM, Samsung Danmark.

Galaxy S5 Neo har en høj ydeevne og en forbedret netværksforbindelse, der muliggør endnu hurtigere downloads (300 Mbps). Opladningsporten er blevet gjort mere lettilgængelig, da den ikke længere er beskyttet af en klap, samtidig med, at telefonen stadig er IP67-certificeret og dermed støv- og vandafvisende.

Telefonen er udstyret med den velkendte app, S Health, til de træningsglade, der naturligvis også kommer til at fungere sammen med det kommende Gear S2 og samtlige af Samsungs eksisterende wearables.

Fakta om Galaxy S5 Neo:
Full HD sAMOLED-skærm på 5,1 tommer (1920x1080) 433ppi. Octa-core processor (Octa 1.6GHz). Styresystem Andriod 5.1 (Lollipop). 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz),BT 4.0, NFC, ANT+, USB 2.0. RAM-hukommelse på 2GB og 16GB* intern hukommelse + understøttelse af microSD på op til 128GB. Mål: 142 x 72,5 x 8,1 mm, vægt: 145g. Batteri 2800mAh.

Galaxy S5 Neo vil være tilgængelig i butikkerne fra begyndelsen af september 2015 til en vejledende udsalgspris på 3.799 kr.

* Brugerhukommelsen kan være mindre end den samlede hukommelse på grund af systemfiler

Emner

Kategorier

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92